Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

“Tots per un” de Sant Miquel tanca el Carnaval satisfets per les reaccions que han rebut

El grup referma la seva aposta per organitzar un concurs de comparses en l’inici dels actes de Carnaval al Penedès

dimarts 07 març 2017

El grup de Carnaval “Tots per un”, amb seu a Sant Miquel d’Olèrdola, ha fet una valoració satisfactòria de la seva activitat en les rues d’aquest 2017. Amb “Els colors de l’iris”, el grup ha centrat enguany els seus esforços en oferir una comparsa treballada que ha transmès energia positiva i vitalitat allà on han anat, sense defallir. Xavi Arnabat, un dels responsables del grup, explicava que havien decidit descartar l’elaboració d’una carrossa per dedicar tots els recursos i habilitats a preparar la disfressa i coreografies de ball.(àudio)

“Tots per un” va organitzar l’any passat una rua de Carnaval a Sant Miquel d’Olèrdola. La coincidència amb altres rues i la dificultat per encabir la proposta en l’atapeït calendari de compromisos de Carnaval, va fer que el grup enguany descartés fer de nou la rua i organitzés  un concurs de comparses. Va ser el divendres 17 de febrer, en la cita que es convertia en la festa d’inici del carnaval a la comarca. Xavi Arnabat explica que van rebre comentaris positius dels participants en aquesta primera edició i això els animava a seguir organitzant el concurs.(àudio)

El grup “Tots per un” l’han integrat aquest any 98 persones. El seu propòsit és passar-s’ho bé i destaquen que Olèrdola acull i projecta una gran activitat “carnavalística”, amb tres grups, dues rues i un concurs.(àudio)

“Tots per un” assaja al Local Social Rossend Montané. Els seus integrants són de diversos municipis i desitjarien que s’apuntessin al grup més veïns del poble de Sant Miquel.

Escolta l'entrevista a Xavi Arnabat, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions