Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

“Vins de Bressol” del celler Amat&Montané aproparà la història d’Olèrdola a través del vi

Per donar suport al projecte es pot fer la compra anticipada de vins per internet, des de la plataforma Verkami
Carles Amat i Maria Montané
Carles Amat i Maria Montané

dilluns 10 juliol 2023

 

 

Des de dilluns de la setmana passada qui ho desitgi ja pot donar suport als “Vins de Bressol”, el projecte del Celler Amat&Montané que té el propòsit d’explicar la història mil·lenària d’Olèrdola amb vins de mínima intervenció. A la plataforma Verkami es pot fer ja la prevenda dels dos vins que preveuen estrenar l’abril de l’any que ve.  El Celler Amat&Montané està codirigit per la parella olerdolenca Carles Amat i Maria Montané. Iniciant aquesta campanya a verkami demanen que els hi facin confiança per a elaborar aquests dos vins, tal i com explicava Carles Amat en una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola. (àudio)

Han anunciat que elaboraran un vi escumós amb mètode ancestral de moscatell de gra petit, considerada la varietat històrica més antiga que es cultiva al Penedès.El segon vi és un vi brisat de xarel·lo de vinyes velles de més de 55 anys. Maria Montané explica que tenen el propòsit de contribuir al coneixement d’Olèrdola. (àudio)

“Vins de Bressol” neix amb la voluntat d’elaborar vins amb mínima intervenció i respecte. En aquesta línia han subratllat que “ començarem per respectar el viticultor pagant el preu del raïm a 1€”. Carles Amat incidia en assenyalar que “Vins de Bressol” vol explicar històries a través del vi. (àudio)

El Celler Amat&Montané es prepara per iniciar el projecte de Vins de Bressol en el nou viver de cellers que s´ha creat a Vilafranca. Per aquest celler olerdolenc, haver estat seleccionats per a utilitzar les instal·lacions suposa tota una oportunitat. (àudio)

Qui desitgi recolzar activament el projecte i contribuir a  fer front a les despeses inicials, ja pot fer aquesta prevenda dels vins mitjançant la plataforma Verkami https://vkm.is/vinsdebressol

Escolta l’entrevista amb Carles Amat i Maria Montané, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions