Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

“Xen” Castells oferirà un pregó irònic per mostrar la seva visió de Sant Pere Molanta

El pregó marca l’inici de la Festa Major i s’ha programat aquest dimarts, a dos quarts de 10 de la nit
"Xen" Castells anuncia sorpreses durant el pregó
"Xen" Castells anuncia sorpreses durant el pregó

dimarts 14 agost 2012

"Xen” Castells s’ha mostrat hermètic a l’hora d’avançar els continguts del pregó que pronunciarà aquesta nit, en l’inici de la Festa Major de Sant Pere Molanta. Ha donat ben poques pistes sobre els temes que tractarà. Qui vulgui resoldre dubtes, haurà d’assistir a l’acte, a partir de dos quarts de 10 de la nit d’aquest dimarts, a la Sala.

Per protagonitzar el primer dels actes de la Festa Major s’ha triat a aquest veí de Sant Pere Molanta. Té  41 anys d’edat i treballa com a administratiu en una empresa d’Els Monjos. Tot i que només fa tres anys que viu al poble, és molt conegut a Sant Pere Molanta, en bona part per la seva condició de ser el graller de les panderetes i per mostrar un caràcter afable i obert.

Castells explicava que per a ell era un honor haver estat escollit com a pregoner i avançava que es mostrarà “natural”, repassant com veu ell el poble, amb les coses que li agraden i les que no li plauen tant.

Ser músic és el vincle que l’uneix amb la Festa. Aquesta relació hi apareixerà en el pregó però no serà pas la part central, segons apuntava. Però tampoc està del tot clar. I és que, com insistia el mateix Castells, qui vulgui saber detalls del pregó “haurà d’anar a escoltar-lo”.

Sobre la forma, sí que ha assenyalat que introduiria la ironia i inclourà alguna sorpresa. Tot, mirant de no passar de la mitja hora. Castells es mostra molt agraït de l’acollida que ha rebut del poble i ho vol agrair oferint un pregó “que estigui a l’alçada”.

El pregó de Xen Castells el podreu escoltar íntegrament i en diferit per Canal 20-Ràdio Olèrdola aquest dimecres, a partir de la una del migdia, en un programa especial que dedicarà l’emissora de ràdio municipal a la Festa Major de Sant Pere Molanta.

 

 

Document Actions