Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A l’exposició fotogràfica “Dancers” Pep Casadevall mostra l’energia i la plasticitat de la dansa

L’exposició l’organitza l’AFM i es pot veure al bar del Local Nou de Moja

dijous 19 gener 2023

Des d’aquest passat cap de setmana i durant tot el trimestre es pot veure al bar del Local Nou de Moja l’exposició de fotografies “Dancers”, de Pep Casadevall. L’exposició l’organitza l’Associació Fotogràfica de Moja, de la qual en forma part el mateix Casadevall, i mostra la culminació d’anys de treball dels ballarins que protagonitzen les fotografies. En una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, Casadevall ha indicat que l’exposició recull la feina de 2 anys fotografiant ballarins i ballarines, amb el propòsit de transmetre els seus moviments i esforç.(àudio)

La mostra és representativa i recull diferents estils de balls i escenes de moviments ben diverses. Per Casadevall, una de les tasques més complicades per muntar l’exposició ha estat procedir a seleccionar les 25 imatges que acaben conformant la mostra.(àudio)

Casadevall té 48 anys d’edat i compatibilitza els encàrrecs professionals que rep com a fotògraf amb la seva feina com a industrial mecànic. Li agradaria dedicar-se al 100 % a la fotografia, en especial al retrat i a les arts escèniques. A l’hora de millorar la seva tècnica i de rebre l’impuls per a dedicar-se a la fotografia li ha aportat molt ser membre de l’Associació Fotogràfica de Moja i participar de les seves activitats.(àudio)

Després de veure’s a Moja, “Dancers” també es podria veure a Vilafranca, Vallirana i en acadèmies de dansa.

Escolta l’entrevista a Pep Caasdevall, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

Document Actions