Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A l’octubre tornarà a Olèrdola la gimnàstica per a gent gran a preus molt reduïts

Les sessions a Sant Pere Molanta es faran els dimarts i divendres i a Moja els dilluns i dimecres
Imatge d'arxiu de l'activitat a Moja
Imatge d'arxiu de l'activitat a Moja

dimecres 27 agost 2014

Dins de l’oferta de cursos que promou l’Ajuntament d’Olèrdola, el proper mes d’octubre s’iniciarà l’activitat de la gimnàstica per a gent gran. Les sessions s’han programat de nou tant a Moja com a Sant Pere Molanta, a partir de l’1 d’octubre. A Moja, la gimnàstica es farà al Casal d’Avis, els dilluns i els dimecres, en horari d’11 a 12 del matí. A Sant Pere Molanta, les sessions es preveuen fer a la Sala, els dimarts i divendres, de 10:30 a 11:30.

L’activitat fa dos anys que no és gratuïta, però per tal d’afavorir l’activitat saludable entre la gent gran des de l’Ajuntament d’Olèrdola s’han establert preus d’inscripció molt reduïts. Així, el preu per trimestre és de 25 euros i per tot el curs és de 75 euros.

Per formalitzar les inscripcions, les persones interessades cal que portin DNI i targeta sanitària. A Moja, les inscripcions es podran fer al Casal d’Avis els dimecres 17 i 24 de setembre, de 5 a 7 de la tarda. A Sant Pere Molanta, les inscripcions es podran fer per les tardes al Casal d’Avis, a partir del dia 15.

 

Document Actions