Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A la una del migdia ja ha votat a Olèrdola el 35’4% del cens electoral

La participació a Sant Pere Molanta i a Moja és del 36%, mentre que a Sant Miquel ha votat el 32’5% del cens
Imatge d'aquest migdia al local social Rossend Montané de Sant Miquel
Imatge d'aquest migdia al local social Rossend Montané de Sant Miquel

dijous 21 desembre 2017

Tal i com apuntaven les enquestes, les eleccions d’aquest dijous 21 de desembre per a escollir  un nou Parlament de Catalunya estan registrant una elevada participació. Així també s’expressa al municipi d’Olèrdola. A la una del migdia la participació se situava   en el  35’4%del cens electoral, gairebé 1 punt per sobre del que ha marcat la mitjana de participació del país en aquest punt horari, que ha estat del 34'6%votacions2.JPGvotacions3.JPG

Al Centre Cívic Gatzara de  Sant Pere Molanta havien votat 280 electors, que representen un 36% del cens d’aquesta mesa on estan inscrits els electors de Can Trabal i de Sant Pere Molanta. Sumades les dues taules de Moja, situades al Centre Cívic La Xarxa, havien votat 389 persones, xifra que representa un 35’9% del cens d’aquest col·legi. I al local social Rossend Montané de Sant Miquel, amb 246 veïns que ja havien votat, la participació se situava lleugerament per sota que la dels altres dos col·legis del municipi, amb un 32’5%. En aquest col·legi electoral estan inscrits els veïns de Sant Miquel, Viladellops i Daltmar.

La jornada s’està desenvolupant sense incidències rellevants. Els col·legis electorals han obert a les 9 del matí, amb la majoria de membres titulars de les meses llevat d’alguna excepció, com ha estat el cas de la mesa  B de Moja que s’ha constituït amb els segons suplents de vocals. Molts veïns han aprofitat els primers minuts d’obertura de les seus electorals per a dipositar el seu vot, abans d’anar a treballar. Del que portem de jornada, aquesta franja inicial ha estat la que ha comptat amb una participació més intensa, però al llarg del matí l’afluència  als tres col·legis electorals ha estat sostinguda.

En els tres col·legis electorals d’Olèrdola només hi ha presència d’apoderats i interventors d’ERC, Junts per Catalunya i la CUP. La presència policial també ha estat una novetat en aquests comicis. I és que en les tres seus d’Olèrdola, com en cadascuna del país, hi ha la presència permanent d’una parella de mossos d’esquadra.

Document Actions