Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A la venda les butlletes per participar en el sorteig d’una gran panera per l’Ian

La panera està exposada al Local Nou i el sorteig es farà aquest diumenge, en acabar el concert de Sant Macari
La panera s'ha fet amb donacions d'empreses i establiments
La panera s'ha fet amb donacions d'empreses i establiments

dimecres 23 gener 2013

 

Aquesta Festa Major d’Hivern de Moja serà recordada pel seu contingut solidari. El cas de l’Ian Garcia, l’infant de Sant Sadurní que ha de rebre un costós tractament per combatre el càncer que pateix, ha sensibilitat a molts veïns. Per donar recolzament a la seva família, durant aquesta Festa Major d’Hivern s’estan realitzant diverses iniciatives que tenen com a finalitat obtenir fons per a l’Ian. Així, dissabte es vivia una complerta matinal de tallers i gimcana, amb xocolatada, que va permetre recaptar 250 euros. També s’ha programat un concert aquest diumenge, amb l’Escola Municipal de Música de Vilafranca.  Per accedir a aquest concert de Sant Macari, diumenge a les 6 de la tarda al Local Nou, s’ha fixat un donatiu de 5 euros que es destinarà íntegrament a la campanya per sufragar el tractament de l’Ian.

Però les mostres de solidaritat amb l’Ian desplegades des de Moja no acaben aquí. També s’ha organitzat el sorteig d’una gran panera. Les butlletes es poden adquirir al preu de 2 euros en els establiments de Moja. El sorteig es farà diumenge a la tarda, en acabar el concert de Sant Macari.

La panera està exposada a la vitrina del Local Nou. Neus Pla,una de les impulsores d’aquestes activitats per l’Ian, agraïa el recolzament de les empreses que han cedit productes i serveis per a fer una panera “enorme i magnífica”, com es pot comprovar si es passa pel Local Nou.(àudio)

Des de la Comissió de Festes de Moja, Lucas Ramírez destacava que “tothom s’ha abocat” en aquests actes i esperava que el Local Nou s’omplirà diumenge.(àudio)

A través de Jaume Farré, membre de la Comissió de Festes, es va contactar amb l’Escola Municipal de Música de Vilafranca. La voluntat és la de recuperar aquesta activitat i oferir-la en properes edicions de la Festa Major d’Hivern, tal i com assenyala un altre dels components de la Comissió de Festes de Moja, Xavier Puig.(àudio)

S’han posat a la venda 700 butlletes per a participar en el sorteig de la panera. Els promotors de la iniciativa creuen que és possible vendre-les totes. Si això passés es garantiria amb aquesta acció una aportació de 1.400 euros.

 

 

Document Actions