Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A Olèrdola els establiments podran obrir aquest cap de setmana i dilluns

Els dies 29 i 31 d’agost i dilluns 1 de setembre, entre els dies festius d’obertura comercial autoritzada al municipi

dimecres 27 agost 2014

Els establiments d’Olèrdola que ho desitgin podran obrir aquest cap de setmana i dilluns, coincidint amb la Festa Major de Vilafranca. I és que el 29 i 31 d’agost i l’1 de setembre són tres dels 10 dies que per aquest 2014 s’inclouen en els festius i diumenges d’obertura autoritzada a Olèrdola. Enguany, en caure els dies 30 i 31 d’agost en cap de setmana, es va determinar com a festius locals els dies 29 d’agost i 1 de setembre. El ple de l’Ajuntament d’Olèrdola va acordar que en aquests dos dies també podrien obrir els comerços.

D’acord amb la llei d’horaris comercials i una posterior ordre, per la qual s’estableix el calendari d’obertura dels establiments comercials en diumenge i dies festius per als anys 2014 i 2015, s’ampliava l’obertura comercial en diumenge i festiu en dos dies més, que s’afegien als vuit dies fixats per la Generalitat en el calendari anual d’obertura autoritzada per a tot Catalunya.

D’aquests 10 dies festius autoritzats, els ajuntaments poden escollir fins a quatre dies festius d’obertura comercial en els seus municipis: dos de substitució dels existents fins ara i dos d’addicionals.

L'Ajuntament d'Olèrdola va acordar per Ple de data de 27 de desembre de 2013 la substitució dels dies festius autoritzats d'obertura comercial del 12 de gener i 6 de juliol de 2014, pels dies 29 d’agost i 1 de setembre de 2014, dies de festa local a tot el municipi a excepció del nucli de Moja. Així, als establiments d’Olèrdola està autoritzat obrir els dies 29 i 31 d’agost i l’1 de setembre.

Abans de finalitzar l’any, també es podrà obrir el 12 d'octubre, l’1 de novembre i els dies 6,8, 14 i 21 de desembre.

Document Actions