Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A Olèrdola també es convoca aquest dijous concentració en suport a Carme Forcadell

L’acte el promou l’ANC i es convoca a les 8 del vespre, davant de l’Ajuntament d’Olèrdola
Forcadell participava en un acte a Moja, el febrer de 2014
Forcadell participava en un acte a Moja, el febrer de 2014

dimarts 13 desembre 2016

Olèrdola és un dels municipis catalans on aquest dijous es convoquen concentracions per a donar suport a Carme Forcadell.  L’Assemblea Territorial de l’ANC (Assemblea Nacional Catalana)ha convocat a tots els veïns a participar en un acte de recolzament a la presidenta del Parlament. La cita és aquest dijous, a les 8 del vespre, davant de l’Ajuntament d’Olèrdola.

Les concentracions es promouen arreu del territori i es realitzen el dia abans de que Carme Forcadell declari al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Montse Benet, membre del grup d’Olèrdola de  l’ANC, explica que la concentració també té el sentit de mostrar el suport “a les nostres institucions”.(àudio)

Forcadell està imputada per presumpte desobediència en permetre la votació de les conclusions de la comissió parlamentària dedicada al procés constituent. Montse Benet considerava injusta la imputació i valorava que “era molt fort” que no es permeti discutir a un Parlament. (àudio)

Per l’ANC, “està en joc la democràcia”. Per això concentracions com les de dijous a Olèrdola estan obertes a tothom, encara que no se sigui partidari de la independència.(àudio)

L’ANC assenyala que la presidenta del Parlament està imputada “per seguir el dictat de la veu del nostre poble”.

Escolta l'entrevista a Montse Benet, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions