Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A Olèrdola també es pot participar en el Gran Recapte d’Aliments

Aquest divendres i dissabte un dels punts de recollida és el supermercat Carrefour del polígon de Sant Pere Molanta

divendres 29 novembre 2013

Al municipi d’Olèrdola també es podran fer donatius al Gran Recapte d’Aliments, aquest divendres i dissabte. El supermercat Carrefour del polígon de Sant Pere Molanta és un dels punts de recollida on es podran deixar els aliments. Per aquest any s’ha fet una crida especial per a donar llegums secs, oli, llet, llaunes de conserva de peix i aliments infantils. Aquests són aliments d'alt valor nutritiu, bàsics en l'alimentació de les persones.

El Gran Recapte d'Aliments és una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades d'aquí rebin ajuda alimentària. La campanya del Gran Recapte es du a terme simultàniament pels quatre Bancs d'Aliments de Catalunya amb l'objectiu de donar resposta a les urgències alimentàries de les persones més necessitades de casa nostra. El Gran Recapte d'Aliments a Catalunya vol també donar a conèixer la situació que travessa aquest grup, que arran de la crisi econòmica que estem vivint, ha anat creixent.

Es calcula que actualment, un 20% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya. Aquestes persones requereixen la nostra solidaritat i capacitat organitzativa per no esdevenir persones marginades. I és per aquest motiu que des dels Bancs d'Aliments es posa en marxa aquest projecte, que enguany arriba a la cinquena edició.

El Gran Recapte d'Aliments al 2012 va recollir 2.727.000 kg en més de 1000 punts de recollida i vam comptar amb l'ajuda de 13.000 voluntaris. La fita per a l'edició del 2013 és assolir 3.000.000 kgs gràcies a la col·laboració de 15.000 voluntaris.

 

Document Actions