Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A partir d’abril la xarxa municipal Wifi també estarà operativa a Can Trabal

Aquest divendres l’Ajuntament convoca una reunió informativa al Local Social per exposar-ho, a les 8 del vespre
Xavier Serramià, regidor de TIC de l'Ajuntament d'Olèrdola
Xavier Serramià, regidor de TIC de l'Ajuntament d'Olèrdola

dimarts 17 març 2015

Els veïns de Can Trabal podran disposar ben aviat d’un accés òptim a Internet, gràcies a la xarxa municipal d’antenes Wifi. Per a que aquest servei es pogués millorar en aquest nucli d’Olèrdola, era necessari instal·lar una nova antena . I això no ha estat possible fins ara. Per orografia, el lloc més adient assignat per a poder fer aquesta instal·lació pertany al municipi d’Olivella, a tocar dels dipòsits d’aigua que hi ha prop de Can Trabal. La Junta de Govern Local d’aquest ajuntament, després de les gestions mantingudes amb l’Ajuntament d’Olèrdola, ha autoritzat la seva instal·lació, amb la qual cosa es salva la principal dificultat tècnica que existia per a posar en marxa aquest servei de wifi a Can Trabal. Xavier Serramià, regidor de TIC de l’Ajuntament d’Olèrdola, confia que aquesta antena ja pugui estar operativa en els propers dies.(àudio)

Serramià recordava que la instal·lació va a càrrec de WIFi Penedès, l’empresa que va guanyar el concurs a Olèrdola per gestionar aquest servei que comporta l’ús de les antenes municipals. (àudio)

Per tal de materialitzar les gestions per a instal·lar la nova antena, es demanava un mínim de 50 veïns que expressessin la seva intenció de connectar-se al servei. Aquest requisit de persones interessades s’ha assumit i és molt probable que ben aviat passin a ser també abonats de Wifi Penedès.(àudio)

Per tal d’exposar els detalls d’aquesta arribada de la xarxa Wifi a Can Trabal i de les possibilitats que ofereix als veïns, l’Ajuntament d’Olèrdola ha convocat aquest divendres a les 8 del vespre una xerrada informativa, al Local Social. Durant la trobada també es presentaran novetats que incorpora la web municipal per tal de facilitar les gestions dels veïns i ampliar la transparència de l’Ajuntament.

 

 

 

 

Document Actions