Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A partir d’aquest dilluns i fins divendres es disputa a Sant Pere Molanta el 20è torneig de futbol sala “Memorial Jordi Petit i David Raventós”

El torneig l’organitza el Grup de Joves i es compta amb 5 equips inscrits

dilluns 12 juliol 2021

Des d’aquest dilluns i fins divendres es disputarà a la pista poliesportiva de Sant Pere Molanta la 20a edició del torneig de futbol sala “Memorial Jordi Petit i David Raventós”. La competició l’organitza el Grup de Joves del poble i comptarà amb la participació de 5 equips formats per veïns del municipi i de l’Arboçar. Són els equips Arlequinats, Birres Team, Els Nais, La Cantera i Pere Pau.

Per participar-hi cada jugador ha pagat en concepte d’inscripció 4€ i cadascun dels jugadors participants rebrà un obsequi al final del torneig. Rebran premis els 3 primers equips classificats. El màxim golejador i el porter menys golejat també obtindrà guardó i, a més, també es preveu fer un reconeixement especial que s'atorgarà “al jugador més trempat” del torneig.

Tots els partits començaran a partir de les 20:30h, exceptuant el divendres que començarien a les 19:30 aproximadament. Després dels partits finals del divendres, es farà l’acte d'entrega de premis i obsequis

Aquest any, a causa de les mesures sanitàries, no hi haurà sopar final de cloenda i l'accés a la pista de l'escola estarà degudament controlat

Document Actions