Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A partir d’aquest dimarts 8 equips es disputen el 3r Torneig Solidari de futbol sala de Moja

El torneig l’organitza el Grup de Joves de Moja, a benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu

dilluns 15 juliol 2019

 

Des d’aquest dimarts i fins dissabte, 8 equips es disputaran la tercera edició del torneig solidari de futbol sala de Moja. Continuador de l’històric torneig que es realitzava a Moja durant el juliol, aquesta cita organitzada pel Grup de Joves del poble també té caràcter solidari i  enguany la finalitat torna a ser la de recaptar fons per a recolzar un dels projectes de l'Hospital Sant Joan de Déu en la seva lluita contra el càncer infantil.

De dimarts a divendres es realitzaran tres partits diaris, a partir de dps quarts de 9 del vespre, i el dissabte es jugaran el partits per a definir les classificacions finals, a partir de tres quarts de 8. La final es preveu a un quart de 10. En acabar se servirà un sopar popular.

Després del sorteig, en el grup 1 han quedat enquadrats els equips CE Agozar Team, la UE Locos Team, el FC Guanyadors i la UE Firulais. El Grup 2 l’integren els FC Llampeks, els Famons FC, el CE Mojagang i els Tikis FC.

Durant els dies del torneig es vendran productes solidaris i es subministrarem begudes i menjar mitjançant un servei de barra.

Les persones interessades en col.laborar-hi poden posar-se en contacte amb l’organització a través de l’adreça de correu electrònic grupdejovesdemoja@gmail.com.

Document Actions