Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A partir d’aquest dimarts i fins divendres s’emetran per Canal 20-Ràdio Olèrdola les entrevistes electorals als caps de llista

S’oferiran pel 107.0 de la FM a les 13:00, les 20:00 i les 00:00. També es podran descarregar des de la web municipal

dilluns 20 maig 2019

 

A partir d’aquest dimarts i fins divendres, últim dia de campanya electoral, Canal 20-Ràdio Olèrdola entrevista a cadascun dels candidats a l’alcaldia que concorren a les eleccions municipals del proper diumenge 26 de maig.

Les entrevistes s’emetran a les 13:00h i en reemissió, a les 20:00h i a les 00:00. La primera de les entrevistes serà aquest dimarts 21 de maig  amb Lucas Ramírez, candidat a la reelecció encapçalant la candidatura d’Alternativa per Olèrdola. Dimecres 22 de maig serà entrevistada Fina Mascaró, alcaldable d’ERC. Dijous 23 de maig es preveu emetre l’entrevista a Mari Carme Villanueva, candidata de Junts per Olèrdola. Aquests espais d’entrevistes acabaran el divendres 24 de maig amb Joan López, cap de llista del PSC-Units-CP.

Les entrevistes es poden escoltar en els dies i hores d’emissió assenyalats a través del 107.0 de la FM o descarregant-se els arxius d’àudio del servei de ràdio a la carta, consultables en l’apartat dedicat a la ràdio municipal del web olerdola.cat. Una altra forma d’obtenir les entrevistes és accedint a la notícia que es dedicarà a cada entrevista en  l’apartat d’informacions del web municipal, accessible des de la pàgina principal del portal olerdola.cat

Les entrevistes formen part del Pla de Cobertura Informativa dels Mitjans Públics d'Olèrdola aprovat per a les eleccions municipals i seran conduïdes pel periodista Raimon de Cara, coordinador i cap d’informatius de Canal 20-Ràdio Olèrdola.   

Document Actions