Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dimarts ja es pot adquirir el llibre “Instants de la FM de Vilafranca”, d'Ignasi Blanca

S’hi recullen 105 fotografies que fan reviure la Festa Major des d’angles ben diferents

dilluns 19 desembre 2016

Aquest dimarts, a la Casa de la Festa Major de Vilafranca, s’ha convocat la presentació davant dels mitjans de comunicació del llibre “Instants de la FM de Vilafranca”, obra d’Ignasi Blanca. Es tracta d’un llibre que conté fins a 105 fotografies de la Festa Major vilafranquina per a reviure-la des de diferents angles, tal i com ens explica el mateix Blanca.(àudio)

Les 105 fotografies han estat seleccionades entre milers d’imatges que Blanca ha realitzat durant els darrers tres anys de la Festa Major de Vilafranca. Només aquest 2016 en va arribar a fer 10.000, de les quals fins a un miler van ser de la diada  castellera de Sant Fèlix. (àudio)

Blanca és president de l’Associació Fotogràfica de Moja i ha col.laborat amb les darreres administracions de la Festa Major de Vilafranca. El darrer any es va proposar impulsar aquest projecte d’elaborar un llibre amb fotografies de la Festa Major. Per a fer-ho realitat, va iniciar a Internet una campanya de captació de fons a través de la plataforma Verkami. Els objectius inicials es van superar i el llibre acabarà tenint tapa dura i 144 pàgines.(àudio)

Les prop de 200 persones que van donar confiança a Ignasi Blanca van avançar el pagament de 20 euros per exemplar. Ara es posarà a la venda per 29 euros. Aquest dimarts a les 19:00 es presenta el  volum davant els mitjans de comunicació i a partir de dos quarts de 8 i fins les 9 del vespre els “mecenes” podran retirar els exemplars reservats i qui no va fer reserva podrà també adquirir exemplars.

Del llibre s’ha fet una primera edició de 500 exemplars. El proper 2 de gener es preveu fer un presentació pública  a la llibreria Odissea.

Escolta l'entrevista a Ignasi Blanca, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions