Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A partir d’aquest dissabte reobre al Conjunt monumental el Punt d’Informació Turística d’Olèrdola

Restarà obert els caps de setmana i festius en horari de 10.00 a 13.30 h

dijous 24 agost 2023

 

Aquest dissabte 26 d’agost reobre al Conjunt Monumental d' Olèrdola el punt d´informació turística  del municipi, segons conveni signat per la Diputació i l'Ajuntament.El punt restarà obert els caps de setmana i festius en horari de 10 h del matí fins les 13.30 h.

L' ubicació enguany es repeteix al Castell d' Olèrdola, després de l' èxit de visitants dels últims anys. Des de l' Ajuntament s' agraeix al MAC Olèrdola la seva predisposició i cessió d' espais.

El punt d´informació va destinat tant als visitants com als veïns i veïnes ,i donarà informació gratuïta de les rutes i activitats que es realitzen  al Parc Natural d´Olèrdola i a tot el municipi.

En el Punt també es facilita informació turística d’interès d’Olèrdola, de l’oferta d’establiments , restauradors i allotjaments, així com del patrimoni que conté Olèrdola,on destaquen el Conjunt Monumental, les 5 esglésies romàniques,2 torres medievals,2 mil·liaris romans, el Pla dels Albats, Viladellops o les construccions de barraques de la pedra seca.

Document Actions