Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A partir d’aquest mes de juny el bibliobús s’instal·larà a Sant Pere Molanta al costat de l’escola

Fins ara estava davant del consultori mèdic, cada dos dijous, en horari de 4 a 7 de la tarda
El bilbiobús programa cada any un espectacle a les escoles
El bilbiobús programa cada any un espectacle a les escoles

divendres 30 maig 2014

A partir del mes de juny, el bibliobús el Castellot canviarà el seu emplaçament en les estades quinzenals que fa a Sant Pere Molanta, el primer i tercer dijous de cada mes. Si fins ara aquesta biblioteca mòbil s’instal·lava al carrer Milà i Fontanals, al constat del consultori mèdic, ara se la trobarà al carrer Wilson, al costat de l’escola Rossend Montané. Miriam Mulinari, tècnica de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, explicava que el canvi s’ha fet recollint peticions arribades des de Sant Pere Molanta i ha de permetre una major integració del bibliobús a Sant Pere.(àudio)

El canvi ha comptat amb la col·laboració de les bibliotecàries del bibliobús i l’acord de la Diputació, que presta aquest servei. Mulinari recorda que el servei està obert a tothom, independentment del seu lloc de residència, i s’adreça a un públic divers, no només infantil. (àudio)

Per l’Ajuntament d’Olèrdola, és bàsic facilitar mitjans a tothom per accedir a la cultura a través de serveis com el de bibliobús. (àudio)

El bibliobús manté també una estreta relació amb altres activitats que es fan al municipi, com el Club de Lectura, i programa cada any a les escoles un espectacle d’animació de foment de la lectura entre els infants. Des de l’Ajuntament d’Olèrdola també es valora que el bibliobús i el servei de biblioteca oberta a les escoles, que s’ofereix durant una tarda a la setmana a Sant Pere Molanta i en dues a Moja, són serveis que es complementen i que reforcen aquesta voluntat compartida de fer accessible a tots els veïns els recursos culturals.

Escolta l'entrevista a Miriam Mulinari, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions