Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A partir d’aquest octubre, els dos primers diumenges de cada mes es pot visitar la capella de Sant Cugat de Moja

Obrirà en horari d’11.00 a 13.00 i es podrà veure l’exposició que acull dedicada als 150 anys de l’església Sant Jaume

divendres 01 octubre 2021

La capella de Sant Cugat de Moja tornarà a estar oberta al públic, a partir d’aquest octubre, els dos primers diumenges de cada mes. La capella es podrà visitar aquests dos dies al mes, en horari d’11 del matí a una del migdia. Un dels atractius per a fer la visita a la capella és el de poder veure l’exposició que acull dedicada als 150 anys de l’església Sant Jaume  de Moja. La mostra va ser inaugurada pel bisbe Agustí Cortés, en la visita que va fer a Moja el passat 25 de juliol, i des de llavors no ha estat oberta al públic.

Pere Mitjans, col·laborador del Consell Pastoral, és l’encarregat d’obrir la capella i d’atendre les visites durant els dos primers diumenges de cada mes. La voluntat és que tothom que ho desitgi pugui conèixer la capella i l’exposició que acull sobre l’església de Moja.(àudio)

La mostra inclou material facilitat per l’Ateneu Mogenc, extret de la recerca que ha fonamentat  el quadren que acaba d’editar el grup de Recerca Històrica de l’entitat. En l’exposició també s’hi pot veure una treballada maqueta del temple i de la capella, obra de Joan Rafecas. Pere Mitjans posa de relleu que la documentació exposada permet conèixer com es va poder construir l’església.(àudio)

L’exposició restarà instal·lada a l’interior de la capella durant aquesta temporada de visites, fins el mes de juliol. (àudio)

Recordeu que per visitar-la aquest 2021 teniu l’oportunitat de fer-ho aquest diumenge 3 d’octubre i els diumenges 10 d’octubre, 7 i 14 de novembre,  i 5 i 12 de desembre. Sempre en horari d’11 a 13.00h.

Escolta l’entrevista a Pere Mitjans, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

L'exposició la inaugurava el bisbe Agustí Cortés, en la visita que feia a Moja el passat 25 de juliol

Galeria d'Imatges

EXposicióCapellaOK.jpg
EXposicióCapellaOK.jpg

Document Actions