Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A partir de dilluns dia 5 s’inicia el repartiment gratuït dels penjadors pels cubells de la recollida de la fracció orgànica

A l’OAC de l’Ajuntament i a l’Oficina del Porta a Porta. Només podran recollir els penjadors els veïns de Can Trabal i Daltmar i dels disseminats on no estigui previst instal·lar tòtems

dijous 01 setembre 2022

La data d’inici del repartiment dels penjadors serà el 5 de setembre. Es podran venir a recollir a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament d’Olèrdola, de dilluns a divendres, en horari de 8,30 a 13,30 hores i a l’Oficina del Porta a Porta a la Sala d’Entitats del Local Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola en el seu horari habitual d’obertura, els dimarts i els divendres de 9 a 12 hores.

Pel repartiment a l’OAC de l’Ajuntament no caldrà cita prèvia, només caldrà facilitar l’adreça de l’habitatge, el nom i el telèfon de contacte.

Només podran recollir els penjadors els veïns dels habitatges de les urbanitzacions de Can Trabal i Daltmar i dels disseminats on no estigui previst instal·lar tòtems. Aquest repartiment es prioritza degut a la presència de fauna salvatge (sobretot senglars) que causen desperfectes als cubells i dificulten el funcionament del servei.

Els penjadors són gratuïts, únicament està previst un penjador per habitatge. La instal·lació anirà a càrrec de cada veí donat que l’Ajuntament no pot actuar en finques privades.

Des de l’Ajuntament d’Olèrdola també s’informa que a partir del 5 de setembre es començaran igualment a instal·lar els tòtems a les barriades.

Document Actions