Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A partir de dilluns es poden fer propostes per a invertir els 80.000 € que dedica l’Ajuntament a la partida de pressupostos participatius

Les propostes d’inversions es podran formular fins l’11 de març i el període per votar serà del 18 al 28 de març.
La darrera sessió informativa es feia dimecres a Sant Miquel
La darrera sessió informativa es feia dimecres a Sant Miquel

divendres 01 març 2019

 

 

Les cinc xerrades per a explicar el procediment d’aquest procés de participació, celebrades des de dilluns de la setmana passada  i fins aquest dimecres en els cinc nuclis més habitats del municipi, han comptant amb més assistència de públic que la convocatòria de l’any passat i han permès conèixer inversions que els veïns preveuen proposar.

La mesura d’instal·lar càmeres de seguretat lectores de matrícules de vehicles en les entrades dels nuclis, formulada per veïns de Daltmar, la subscriuen veïns que han participat en les altres quatre reunions. En aquestes trobades també s’ha llençat la proposta de tancar les zones de contenidors per a evitar el seu impacte visual, així com revisar les condicions de l’arbrat dels espais públics o bé , en el cas de nuclis com Can Trabal, instal·lar nous punts d’enllumenat.

Les propostes d’inversions es poden formular des de dilluns 4 a dilluns 11 de març, per internet o bé presencialment, en horari d’atenció al públic a l’Ajuntament d’Olèrdola. Després de revisar-se les propostes, les votacions per escollir el destí dels 80.000 euros de la partida de pressupostos participatius es podran fer del 18 al 28 de març.

Consulta els detalls del procés participatiu clicant aquí

Document Actions