Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A partir de dilluns es repartiran gratuïtament mascaretes higièniques a tota la població que resideix a Olèrdola

El gruix del repartiment d’aquestes mascaretes que facilita l’Ajuntament serà assumit per equips de voluntaris de l’ADF

divendres 24 abril 2020

 

Les mascaretes higièniques que facilitarà gratuïtament l’Ajuntament d’Olèrdola a tota la població que resideix al municipi es començaran a distribuir dilluns. El gruix del repartiment l’assumiran voluntaris de l’ADF, tal i com ha confirmat el mateix alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, en una entrevista aquest divendres al matí a Canal 20-Ràdio Olèrdola. L’alcalde també destacava que les mascaretes es faran arribar a tots els veïns que visquin de manera habitual a Olèrdola, encara que no estiguin empadronats al municipi.(àudio)

Per garantir que les mascaretes arriben de manera afectiva a tota la població, l’Ajuntament ha decidit ampliar la comanda inicial i finalment han estat 4.200 unitats les que s’han adquirit. L’empresa encarregada de la fabricació de les mascaretes és Reset by Toende, companyia propietat d’una família de Sant Miquel d’Olèrdola dedicada a la fabricació de matalassos que ha readaptat els seus processos productius per a elaborar mascaretes i bates.

L’alcalde és la màxima autoritat en matèria de protecció civil al municipi i des d’aquesta potestat ha sol.licitat que el repartiment de les mascaretes sigui assumit per l’ADF Rossend Montané d’Olèrdola, entitat que té regulada la seva actuació al municipi per un conveni subjecte a l’àmbit de protecció civil. El treball de repartiment de l’ADF es veurà reforçat per la tasca d’un dels conserges de les escoles d’Olèrdola, que és personal laboral de l’Ajuntament. Els  3 equips de voluntaris que s’han organitzat, amb un vehicle cadascun, començaran el repartiment de les mascaretes porta per porta, a totes les llars del municipi, el dilluns a partir de les 9 del matí. Iniciaran la distribució, de manera simultània, pels tres nuclis històrics d’Olèrdola: Moja, Sant Pere Molanta i Sant Miquel, per continuar després per urbanitzacions, barriades i nuclis disseminats.

Juntament amb les mascaretes, es repartiran recomanacions per a fer un correcte ús de les mascaretes higièniques de roba. Les reproduïm:

 

Document Actions