Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A partir de dilluns i fins el 28 de maig es podrà votar la inversió dels pressupostos participatius

Aquest dijous s’avaluen les propostes que els veïns del municipi han fet arribar a l’Ajuntament

dimarts 08 maig 2018

La Comissió de Seguiment del procés de pressupostos participatius d’Olèrdola, formada per representants dels tres grups municipals amb presència al consistori, es reuneix aquest dijous a la tarda  per a avaluar les propostes que els veïns del municipi han fet arribar a l’Ajuntament durant el període obert per a realitzar projectes  d’inversions.  La Comissió ha de determinar si  les propostes presentades reuneixen els requisits per a passar  a la fase de participació final, que s’obre del 14 al 28 de maig, per a escollir el projecte que es realitzarà.

Els requisits que havien de reunir les propostes són els de no superar els 80.000 € d’inversió, ser una inversió de competència municipal i no comportar despesa consolidada afegida de manteniment al llarg dels anys. Entre el 16 d’abril i el 2 de maig, període obert per a presentar propostes d’inversions, s’han fet arribar a l’ajuntament fins a 11 propostes. Una d’elles ha estat feta fora del formulari establert,  i d’entre les altres 10 propostes hi figuren projectes relacionats amb l’arranjament del patrimoni natural i cultural, el transport, les energies renovables, l’enllumenat públic o la senyalització. En l’apartat del portal de transparència dedicat al pressupost participatiu es publicaran els projectes finalistes que podran ser votats pels veïns a partir de dilluns.

Els veïns empadronats al municipi, majors de 18 anys, podran votar per internet  entre el 14 de maig, a partir de les 10:00h, i el dia 28 de maig, també  fins a les 10:00h, a través del portal http://transparencia.olerdola.cat

Presencialment també es podrà votar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament d’Olèrdola, de dilluns a divendres, en horari de 7:30 a 15:00h, durant tot el període comprès entre els dies 14 i 28 de maig. També es podrà votar al Centre Cívic La Xarxa de Moja el dimarts 15 de maig, de 17:00 a 20:00h; o bé al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta, el dilluns 21 de maig, de 17:00h a 20:00h.

Document Actions