Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A partir de dilluns reobre el consultori mèdic de Moja

El consultori mèdic de Sant Miquel restarà tancat a partir de la setmana que ve i fins passat l’estiu

divendres 17 juliol 2020

 

Dilluns de la setmana que ve, 20 de juliol, reobre el consultori mèdic de Moja. Des de feia un mes, l’atenció s’havia traslladat al consultori de Sant Miquel, coincidint amb el tram inicial de les obres que s’estan executant del nou consultori mèdic de Moja. La regidora de sanitat de l’Ajuntament d’Olèrdola, Anna Boada, recordava que, tal i com s’havia anunciat, el trasllat a Sant Miquel tenia el propòsit d’evitar les molèsties que generen la part més sorollosa de les obres, tenint en compte que la nova edificació just s'està executant al costat de l'actual consultori. Un cop feta aquesta primera part dels treballs ara es reobrirà el consultori de Moja. Boada també confirma que el consultori mèdic de Sant Miquel, com és habitual durant el període d’estiu, restarà tancat a partir de la setmana que ve i fins a nou avís.(àudio)

Anna Boada,subratlla que des del CatSalut es prioritza l’atenció i seguiment dels pacients de manera proactiva des dels CAP,amb atenció telefònica i telemàtica. Per això es demana a la ciutadania que només vagi presencialment als CAP si és realment necessari i els ho ha indicat un professional sanitari.(àudio)

La regidora de sanitat també posava l’accent en què les obres de construcció del nou consultori mèdic de Moja estan evolucionant favorablement, segons el ritme previst. Des de l’Ajuntament fins ara no es té constància de cap impediment que pugui endarrerir la marxa dels treballs.(àudio)

Pots escoltar l’entrevista a Anna Boada, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, a través del servei de Ràdio a la Carta.

Document Actions