Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A partir de l’1 d’abril l’empresa pública GIACSA assumeix la gestió del servei d’aigua a Olèrdola

No hi ha canvi de tarifes i la periodicitat de la facturació del consum d’aigua serà trimestral i no bimestral com fins ara

dijous 26 març 2020

 

L’Ajuntament d’Olèrdola informa que a partir de dimecres de la setmana que ve, 1 d’abril,  la gestió del servei d’aigua potable al municipi serà prestada amb la fórmula de gestió directa per l’Ajuntament d’Olèrdola a través de l’empresa pública GIACSA sota el nom comercial d’”Aigües d’Olèrdola”.

Aquest canvi de gestió comportarà petites modificacions, entre elles, que la periodicitat de la facturació del consum d’aigua serà trimestral i no bimestral com fins ara.

Per adaptar-se ja a la nova periodicitat, la darrera factura que emetrà Aigües de Vilafranca la rebran els veïns durant el mes d’abril i correspondrà al consum del primer trimestre (gener a març de 2020). Els trimestres posteriors ja seran facturats per GIACSA.

Un altra canvi fa referència al sistema de pagament, de forma que el pagament a les oficines no podrà ser en metàl·lic i haurà de ser amb targeta de crèdit/dèbit.

Les oficines d’atenció al client d’Aigües d’Olèrdola, on es poden realitzar qualsevol tràmit (contractes, canvis de nom, pagaments, consultes, etc.) seran, com fins ara, a la Plaça Jaume I, número 8 baixos de Vilafranca del Penedès.

L’horari d’atenció telefònica i presencial serà de dilluns a divendres de 8:30 a 13:30 hores i els dilluns i dimecres de 15:30 a 17:00 hores.

En el període de maig a setembre l’horari serà de dilluns a divendres de 8:30 a 13:30 hores.

 Telèfon atenció al client: 938906010

 Per a les avaries del servei disposeu del següent telèfon 24 hores: 900500009

Document Actions