Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A partir del 21 d’abril el bibliobús augmentarà la seva freqüència de pas a Olèrdola i estarà cada setmana a Moja i a Sant Pere Molanta

La parada a Sant Pere Molanta passarà a ser els divendres a la tarda, començant el 22 d’abril, i a Moja es mantindrà els dijous

dimarts 29 març 2022

 

El Bibliobús El Castellot incrementarà properament la seva freqüència de pas a Olèrdola. Fins ara el bibliobús alternava quinzenalment les dues parades al municipi i , a partir del dijous 21 d’abril, la freqüència de pas a cadascuna d’aquestes dues parades serà setmanal.

La parada a Moja es mantindrà dijous a la tarda, en el mateix horari i emplaçament: de 15:30 a 18:00h, davant de l’escola Circell. A Sant Pere Molanta, el bibliobús s’instal·larà cada setmana els divendres, i no pas els dijous. El primer divendres de parada setmanal, davant de l’escola Rossend Montané, serà el proper 22 d’abril. L’horari es manté i aquest servei de biblioteca itinerant estarà obert de 15.30 a 18.00h.

Així, aquest mes d’abril a Sant Pere Molanta el bibliobús estarà el dijous 7 d’abril i els divendres 22 i 29.

A Moja, es podrà trobar el bibliobús aquest mes d’abril els dijous 21 i 28.

Tal i com ha comunicat la Diputació de Barcelona a l’Ajuntament d’Olèrdola, aquest increment de servei ha estat possible gràcies a la reestructuració de la ruta feta a partir de l’obertura de la biblioteca de Sant Martí Sarroca, on deixarà de donar servei.

Document Actions