Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A punt d’adjudicar-se les obres per completar la pavimentació del carrer Major de Sant Miquel

Des de l’Ajuntament es preveu que les obres puguin començar abans de Setmana Santa
Joan Forns, regidor de Via Pública
Joan Forns, regidor de Via Pública

dijous 16 gener 2014

El procés per adjudicar les obres de pavimentació del carrer Major de Sant Miquel d’Olèrdola segueix el seu curs. En el ple del passat 5 de novembre es van aprovar les contribucions especials per a finançar els treballs. Les al·legacions presentades per particulars es preveuen resoldre durant el proper ple municipal del 27 de gener. De manera paral.lela, s’ha iniciat el procés de licitació del contracte de les obres. Joan Forns, regidor de Via Pública de l’Ajuntament d’Olèrdola, indicava que el procés està sent més laboriós del que es pensava perquè al concurs s’han presentat fins a 15 empreses.(àudio)

Les dades administratives, les característiques tècniques i les propostes de millora de cada empresa ja es coneixen. Ara resta obrir el tercer sobre, el dedicat a la proposta econòmica, abans d’ acabar de completar l’adjudicació. Joan Forns exposa que aquest tercer i darrer sobre de les empreses s’obrirà dijous de la setmana que ve.(àudio)CarrerMajor.JPG

Des de l’Ajuntament es preveu que les obres puguin començar abans de Setmana Santa.(àudio)

Segons l’anunci de licitació, la durada del contracte és de 3 mesos. El projecte contempla la realització de les obres d’adequació de la urbanització del vial entre el carrer Font de l’Ametlló i el carrer Tarradellas a Sant Miquel d’Olèrdola.

Les obres d’urbanització inclouen la pavimentació del vial amb aglomerat asfàltic amb una amplada de 7m i la realització de les voreres amb una amplada de 1,50m. La vorera entre el carrer de la Font de l’Ametlló i carrer del Font de l’Avellaner que ja està executada no es modifica. Respecte a la instal·lació d’enllumenat es desplaçaran dues lluminàries i se’n col·locarà una de nova. En la instal·lació d’aigua es modifiquen les escomeses de les finques a la xarxa existent. L’actuació també contempla la connexió de nous embornals a la xarxa de clavegueram.

El projecte també inclou una modificació per a completar la urbanització del carrer de la Font de l’Avellaner. El pressupost base de licitació, amb IVA inclòs, supera els 93 mil euros en el cas del carrer Major, amb un increment màxim del 22% per a fer la modificació contemplada per al carrer de la Font de l’Avellaner.

Escolta l'entrevista a Joan Forns, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions