Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A través dels guàrdies municipals, l’Ajuntament d’Olèrdola felicitarà l’aniversari dels infants durant el confinament

Per rebre la felicitació la família ho haurà de comunicar amb una antelació mínima de 72 hores abans de la data de l’aniversari

dimecres 08 abril 2020

 L’Ajuntament d’Olèrdola inicia un servei especial gratuït per desitjar feliç aniversari als infants d’Olèrdola que compleixin anys durant els dies que duri el confinament.

Els guàrdies municipals visitaran el domicili de l’infant que faci anys i desitjaran l’aniversari de manera ben sonora. Els veïns del municipi que vulguin que el seu fill o filla rebi aquesta felicitació, ho hauran de comunicar prèviament a l’Ajuntament d’Olèrdola, amb una antelació mínima de 72 hores abans de la data de l’aniversari.  Podran rebre la felicitació els infants que facin  com a màxim 10 anys durant el període de confinament.

La sol·licitud d’aquest servei especial  de felicitació d’aniversari es pot fer trucant al telèfon de l’Ajuntament, el 93 890 35 02; o bé al correu electrònic olerdola@olerdola.cat. Caldrà indicar el nom del nen o de la nena, el nom del pare o mare que ho sol·licita, l’adreça, el telèfon i el dia de l’aniversari.

Document Actions