Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Abans de final d’any l’Ajuntament preveu aprovar les noves bases del Consell de Cultura

Arantxa Torres, regidora de cultura, valora que amb la renovació del consell s'ha augmentat la seva representativitat
Arantxa Torres, regidora de cultura de l'Ajuntament d'Olèrdola
Arantxa Torres, regidora de cultura de l'Ajuntament d'Olèrdola

dijous 20 juny 2013

El Consell Consultiu de Cultura d’Olèrdola disposarà de noves bases que el regulin abans de finalitzar aquest any. Així ho ha anunciat la regidora de cultura, Arantxa Torres, que recordava que la permanent del Consell es va renovar abans de la Trobada d’Olèrdola i ara procedirà a enllestir una proposta de bases que haurà de debatre i aprovar, si s’escau, el ple de l’Ajuntament.

Arantxa Torres indicava que ara el consell li pertoca acabar d’elaborar la proposta.(àudio)

La regidora de cultura es mostrava satisfeta perquè la renovació recent de la comissió permanent del Consell ha permès que aquest òrgan consultiu hagi augmentat la seva representativitat. Torres afegia que espera que les noves bases s’aprovaran abans de finalitzar aquest any.(àudio)

En un altre ordre de coses, Arantxa Torres també feia notar que, malgrat la crisi i la contenció pressupostària, des de l’Ajuntament s’ha pogut mantenir el suport econòmic a les entitats que organitzen actes festius a Olèrdola. A més, des de l’Ajuntament també s’ofereix recolzament amb materials i suport tècnic. Arantxa Torres també feia notar que el manteniment de la gran quantitat de propostes festives a Olèrdola sobretot s’explica per la participació de les entitats.(àudio)

Les celebracions de la Romeria del Rocio i de la MostrActiva són propostes que Torres posa com a exemples recents d’aquest dinamisme associatiu d’Olèrdola que es tradueix en una variada oferta d’activitats culturals per a tothom.

Document Actions