Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Abans de finalitzar l’any es preveuen adjudicar les obres de reurbanització de la rambla Pau Casals de Moja

Les obres ja han estat licitades i es preveuen executar durant el primer semestre de 2023

divendres 16 desembre 2022

 

Abans de finalitzar l’any es preveuen adjudicar les obres de reurbanització de la rambla Pau Casals de Moja. La licitació del contracte es va aprovar en la Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Olèrdola, el passat 21 de novembre, i la perspectiva és que els treballs es puguin realitzar durant el primer semestre de 2023 per estar acabades abans de l’inici de l’estiu. Així ho apuntava, en declaracions a Canal 20-Ràdio Olèrdola, el regidor d’urbanisme de l’Ajuntament, Juanma Samblás. Un dels trets que marca el projecte és el de “donar continuïtat i millorar l’accessibilitat entre la rambla i el Local Nou”.(àudio)

 La reurbanització de la Rambla Pau Casals té com a finalitat donar-l’hi les condicions adequades al seu ús com espai públic, rebaixant al màxim la cota de la plaça i posant-la pràcticament a nivell del carrer Ferran, aconseguint així tenir un sol espai que connecti millor amb l’entrada del Local Nou i fins el carrer Llarg.

Segons es resumeix en l’acord de licitació, amb aquesta actuació s’aconsegueix un espai públic més ampli, al centre de Moja i en relació al local social, on poder celebrar actes públics, eliminant les barreres arquitectòniques i millorant-ne els paviments, la jardineria i les instal·lacions. Juanma Samblás posava èmfasi en què la reurbanització millorarà aquest espai públic tan emblemàtic de Moja.(àudio)

Incloent les possibles modificacions del contracte, les obres es liciten amb un pressupost de prop de 566.000 €

Consulta el projecte clicant aquí

Document Actions