Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Absència d’incidents i moltes emocions en l’inici del 9-N a Olèrdola

Poden votar a Olèrdola, al Centre Cívic La Xarxa de Moja, els 2.837 habitants del municipi majors de 16 anys
Un moment de la votació, aquest matí
Un moment de la votació, aquest matí

diumenge 09 novembre 2014

Sense incidències i enmig d’un gran ambient, ha començat aquest diumenge a les 9 del matí el procés participatiu a Olèrdola sobre el futur polític de  Catalunya. Al municipi el lloc de votació establert és el Centre Cívic La Xarxa de Moja. Durant la primera hora d’obertura del local, la participació de veïns del municipi que han anat a votar ha estat sostinguda. Abans d’obrir el local, ja hi havia persones que esperaven per poder participar i manifestar el seu pronunciament sobre el futur del país. En alguns casos ho feien sense poden contenir la seva emoció per viure una jornada que qualifiquen d’històrica.

Poden votar a Olèrdola els 2.837 habitants del municipi que tenen més de 16 anys, la qual cosa suposa gairebé el 80% de la població d’Olèrdola. S’han definit tres meses de votació, en funció de l’ordre alfabètic del cognom, que agrupen a veïns de tots els nuclis del municipi. Cada mesa compta amb un president i dos vocals. També hi ha un coordinador de local i un gestor per les tres meses. Tots els membres d’aquest equip  són voluntaris i inclouen algun treballador de l’Ajuntament.

A l’exterior del Centre Cívic, es recullen signatures per denunciar davant institucions internacionals l’actitud del govern espanyol en relació al 9-N

 

 

 

Document Actions