Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actes per a tothom per a viure aquest cap de setmana la Festa Major de Can Trabal

Es repeteix l’experiència d’oferir dues festes d’ambients musicals diferents per la nit del dissabte
Portada del programa d'actes
Portada del programa d'actes

dimecres 29 juliol 2015

Aquest cap de setmana, sota l’organització de l’Àrea de Cultura de Can Trabal, se celebren els actes de la Festa Major d’aquest nucli del municipi. El programa està marcat per la diversitat d’actes, amb la voluntat de complaure i atendre els gustos de diferents franges d’edat. Per això es manté l’aposta per les activitats compartides en família, però també es repeteix l’experiència innovadora d’oferir dues festes d’ambients musicals diferents durant la nit del dissabte. La de Can Trabal pren el relleu al municipi de la Festa Major de Moja, celebrada aquest darrer cap de setmana. Els dos caps de setmana següents vindran les festes majors de Daltmar i de Sant Pere Molanta. Imma Rodríguez, presidenta de l’Àrea de Cultura de Can Trabal, assenyala que aquest any s’havia pogut oferir activitats al municipi sense que coincidís més d’una Festa Major el mateix cap de setmana.(àudio)

La primera de les activitats programades és una campionat de petanca, aquest divendres a les 6 de la tarda. A la mateixa hora hi haurà un taller de clown per pares i fills, a càrrec d’Albert Vinyes. Les inscripcions són limitades i es podran fer mitja hora abans de l’activitat. A dos quarts de 7 s’oferiran diferents activitats en Parc i per la nit, a partir de les 10, es podrà gaudir de l’obertura de Festes amb balls de nens de Can Trabal per seguir a les 12 amb música i animació a càrrec de Rural Party Krü i ATK Sound.

Dissabte comença la festa amb activitats esportives. A partir de dos quarts d’onze, es realitzaran curses de bicis en tres categories d’edat, a partir dels 5 anys. El casc és obligatori. També es farà una cursa atlètica, a partir dels 16 anys. A dos quarts de dotze, és el torn per a les activitats culturals, amb concurs de dibuix i un taller amb material reciclat , sota el nom de “ Fem l’indi a Can Trabal”.

A la una del migdia,en el recinte de l’ermita de Fàtima, s’oferirà missa amb la Germandat Nostra Senyora de Fátima de Can Trabal. Després es preveu servir, a dos quarts de 3, una botifarrada popular amb la Paella de l’Isma.

A la tarda el programa comença a les 5 de la tarda, amb un espectacle de xanques amb animadors i a les 6 se servirà una xocolatada popular. Després es podrà gaudir d’una exhibició de balls populars amb les Panderetes de Sant Pere Molanta, Gegants de Sant Pere Molanta i Grup de Balls Populars de l’escola Rossend Montané. A les 8 del vespre, tocarà el torn de l’exhibició del grup Gatzara Country.

A partir de dos quarts d’onze, s’ha previst la recollida de coca i cava al bar de l’Àrea, al preu de  10€ coca +cava. Després la nit de dissabte es viurà amb dues festes d’ambients musicals diferents: música popular a la pista de futbol sala i empalmada Tech House Can Trabal a la zona del Parc Infantil.(àudio)

Una de les activitats més esperades es programa diumenge al matí, a partir de les 10, amb inflables aquàtics per a grans i petits i Festa de l’escuma A la una del migdia es procedirà a fer el concurs de truites. La presentació de les truites caldrà fer-la de  12:30 a 13:00, a la pista de futbol sala. S’han establert premis a la més gustosa, la més original i a la de millor presentació. A continuació se servirà un vermouth popular.  Per la tarda, a les 6, es viurà un taller de circ per a tota la família i un show de pallassos per a grans i petits, a dos quarts de 8. L’activitat la realitzen animadors voluntaris que destinen els diners obtinguts a projectes solidaris, tal i com destaca Imma Rodríguez.(àudio)

Una de le novetats de la festa serà l'ús de gots reutilitzables, amb l'ànim de controbuir a respectar el medi ambient i reduir la generació de residus, tal i com assenyala Imma Rodríguez.(àudio)

La Festa Major 2015 de Can Trabal acabarà amb l’acte de lliurament de Trofeus, incloent records de participació als inscrits en els diferents concursos, per finalitzar amb una Disco Mòbil amb animació.

Escolta l'entrevista a Imma Rodríguez, emesa per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Document Actions