Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actes previs de la Festa Major de Sant Pere Molanta, des d’aquest dissabte i fins dimecres

Dilluns s’han programat sardanes, el dimarts country i dimecres pilates

dimarts 04 agost 2015

Els actes centrals de la Festa Major de Sant Pere Molanta es viuran des del dijous 13 al diumenge 16 d’agost. Abans d’aquestes dates, s’han organitzat actes previs que anuncien la proximitat de la festa gran del poble. Dues de les propostes es gaudiran ja aquest cap de setmana i són activitats consolidades. Però en la programació dels actes previs també s’han afegit novetats durant els vespres de dilluns, dimarts i dimecres.

El primer dels actes previs és la trobada d’intercanvi de plaques de cava, que es farà dissabte a l’interior de la sala, durant el matí, a partir de les 9 i sota l’organització del CSC Bagà.  L’altra activitat ja arrelada que forma part dels actes previs de la Festa Major és la sortida BTT TransMolantenca, entre Sant Pere Molanta i Sitges. L’activitat l’organitza el Club Ciclista de Sant Pere Molanta i la sortida s’ha previst diumenge a dos quarts de 8 del matí, des del carrer Sant Roc, cantonada carrer Wilson.

Les novetats comencen dilluns 10 d’agost, a dos quarts de 9 del vespre, amb la ballada de sardanes que a la pista organitza el Grup de Joves de Sant Pere Molanta. L’endemà dimarts 11 d’agost, sense deixar la pista, el grup Gatzara Country Olèrdola oferirà una exhibició. El darrer dels actes previs serà una sessió de pilates, el dimecres a les 9 de la nit, a cura d’UniQ Pilates.

Per segon any consecutiu, l’organització del conjunt de la Festa Major és assumida pel Grup de Joves. El seu president, Guillem Albà, explicava que els actes previs són gratuïts i acabaran amb un refrigeri per a tothom. La voluntat és la d’oferir activitats que serveixin per crear ambient de Festa Major.(àudio)

Aquest dissabte a la sala, els veïns que ho desitgin podran reservar el seu “palco”. Es tracta del servei de lloguer de taules i cadires per a viure amb comoditat a la pista els balls del dia 14 i el ball de tarda del dia 15. El preu és de 25euros, amb un descompte del 50% en cas de ser soci de la Societat. Guillem Albà recordava que els “palcos” els van recuperar l’any passat i esperen obtenir més reserves per aquesta Festa Major.(àudio)

Després de l’experiència de l’any passat, el Grup de Joves afronta el repte d’organitzar la Festa Major amb més tranquil·litat i garanties. Un dels aspectes on s’ha millorat és en de la recaptació de col·laboracions gràcies al programa.(àudio)

El Grup de Joves preveu completar aquesta setmana la distribució, entre totes les cases del poble, del programa de la Festa Major de Sant Pere Molanta d’aquest 2015.

El programa el podeu consultar a la web municipal olerdola.cat

Escolta l'entrevista a Guillem Albà, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions