Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actes previs de la FM de Sant Miquel aquest cap de setmana amb Play Station, dards i ping-pong

Els actes centrals de la Festa Major s’han programat del divendres 10 al diumenge 12 d’octubre
La nova Junta de la Societat La Lleialtat
La nova Junta de la Societat La Lleialtat

dilluns 29 setembre 2014

La Festa Major de Sant Miquel d’Olèrdola escalfa motors. Com és habitual, els actes principals es concentraran el segon cap de setmana del mes d’octubre. Però abans, ja aquest dissabte dia 4 i diumenge dia 5, s’han programat activitats prèvies per anar fent boca.

Dissabte, a partir de les 5 de la tarda, s’ha previst un campionat de Play Station Fifa 15 a l’espai del bar del Local Rossend Montané. Tal i com ens explica la presidenta de la Societat La Lleialtat, Roser Mascaró, la competició està oberta a tothom. (àudio)

L’endemà diumenge 5 d’octubre, al local Rossend Montané, el grup de teatre l’arrel dóna un cop de mà en l’organització de campionats de dards i de ping-pong. La jornada també inclourà un exhibició a càrrec de tennistes del club tennis taula Vilafranca.(àudio)

Durant aquests dies es distribuirà una butlleta perquè els infants s’inscriguin en un taller de Jumping clay, que es preveu fer dissabte 11 d’octubre al matí. Per tal de preveure el material necessari, cal que les inscripcions es formalitzin fins diumenge lliurant la butlleta a la bústia de la Societat.(àudio)

En propers serveis informatius detallarem el contingut del programa d’actes de la Festa Major de Sant Miquel que, segons avançava Roser Mascaró, inclou novetats destacades aquest any.

Escolta l'entrevista a Roser Mascaró, realitzda per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions