Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Activades des d’aquest octubre les funcionalitats més completes de la Carpeta Ciutadana de l’Ajuntament d’Olèrdola

És un servei en línia que permet a la ciutadania conèixer l’estat dels tràmits i gestions realitzats amb l’Ajuntament d’Olèrdola

dijous 07 octubre 2021

Des de divendres passat, 1 d’octubre, estan activades les funcionalitats més completes de la Carpeta Ciutadana de l’Ajuntament d’Olèrdola. Es tracta d’un servei en línia, accessible des de la web municipal olerdola.cat,  on la ciutadania pot conèixer l’estat dels tràmits i gestions que realitza amb l’Ajuntament d'Olèrdola. Per accedir a la Carpeta Ciutadana és necessari disposar d’un certificat digital, idCAT Mòbil o Cl@ve.

En la Carpeta Ciutadana s’hi poden consultar els registres d'entrada, els registres de sortida, els expedients relacionats i expedients als quals s’ha sol·licitat prèviament la consulta. Jordi Catasús, regidor d’Atenció Ciutadana, subratlla que l’activació d’aquestes funcionalitats suposa un exercici de molta transparència.(àudio)

Catasús assenyala que també obliga a l’administració a ser “molt curosos en el compliment dels terminis i en la tramitació”.(àudio)

Tota la informació i documentació que es troba  en aquesta plataforma és posterior a 1 d'octubre de 2021. Si es necessita  consultar documents anteriors cal que es sol·licitin mitjançant una instància a l’Ajuntament.

Document Actions