Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Activats serveis municipals davant el canvi de temps previst per aquest cap de setmana

La brigada ja ha distribuït sal en algunes vies del municipi de competència municipal

divendres 26 febrer 2016

 

Diferents serveis de l’Ajuntament d’Olèrdola estan en alerta davant l’avís de precipitacions aquest cap de setmana. Tant la brigada municipal com els agents estan preparats per a intervenir en qualsevol moment del cap de setmana si es produeix alguna incidència. Aquest divendres al matí la brigada ja ha fet tasques d’escampar sal en algunes vies de competència municipal. L'Ajuntament recorda que els veïns tenen a la seva disposició, per a comunicar qualsevol incidència, el telèfon dels agents municipals, el 93 890 16 70. El número d'Emergències és el 112.

Recordem que el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) ha emès un avís de neu per a 26 comarques catalanes per aquest dissabte, 27 de febrer. El fenomen començarà de matinada situat als extrems nord i sud del país però anirà evolucionant al llarg del dia i s'espera que a la tarda pugui nevar a la major part del territori, a excepció de la franja litoral de la meitat nord i d'alguna comarca interior. Al Pirineu i Prepirineu, la cota de neu començarà a l'entorn dels 1.000 metres i acabarà nevant a totes les cotes al llarg del matí. A la resta del territori, la cota de neu baixarà fins al voltant dels 400 metres. En tot l'episodi, es poden acumular gruixos de més de 50 centímetres per sobre dels 2.000 metres.

Protecció Civil ha activat la fase d'alerta del Pla Especial d'Emergències per Nevades a Catalunya Neucat per la previsió del Servei Meteorològic de Catalunya que indica que es poden produir nevades importants el cap de setmana al Pirineu, Prepirineu i menys abundants en altres zones com cotes altes de Ports de Besseit, muntanyes de Prades, La Vinaixa (Alt Camp), La Panadella, Montseny i Montserrat. La predicció actual no preveu nevades a les zones metropolitanes.

Document Actions