Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actuacions musicals dissabte a la nit i diumenge a la tarda ompliran de contingut festiu la Romeria del Rocio d’Olèrdola

Una de les novetats és la 1a Trobada de col.leccionistes de plaques de cava, diumenge al matí

dimarts 11 juny 2019

 

Aquest cap de setmana, la finca municipal de La Muntanyeta serà l’escenari d’una nova edició de la Romeria del Rocio. Dissabte a les 6 de la tarda, la imatge de la verge sortirà des de l'entrada de Daltmar fins arribar a la Muntanyeta,  pel camí de Can Castellví. En arribar, mossèn Valentí oferirà una missa rociera, amb l'acompanyament del Coro Rociero Arenas del Camino. A partir de les 9 de la nit, la festa de la Romeria serà inaugurada per l'alcalde d'Olèrdola, Lucas Ramírez, per donar pas a les actuacions de Las Flamenquitas, Ecos del Sur i Darama. La festa serà presentada per Antonio Montes.

Diumenge arriba una de les novetats, amb la primera trobada de col·leccionistes de plaques de cava, amb placa commemorativa de la Romeria. S’ha convocat des de les 9 a les 13:00. Per a més informació, les persones interessades poden trucar al telèfon 607 82 53 56.

A les 14:00h de diumenge, en acabar la trobada d’intercanvi de plaques de cava,  se servirà una  botifarrada . Els tiquets, al preu de 4 €,  es poden adquirir dissabte o diumenge a la mateixa Muntanyeta. Després del dinar de diumenge s’ha anunciat que actuaran Isabel Lebrón "La Moronera"; Antonio de Faugena i Paco Sanz; Esencia Flamenca; i Escuela Flamenca Arunci.

Document Actions