Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acumulats 7 casos positius a Olèrdola de Covid-19 i 98 de sospitosos des de l’inici de la pandèmia

Les dades s’extreuen dels mapes interactius COVID-19 que proporciona el Departament de Salut

dimecres 10 juny 2020

 

Fins aquest dimecres 10 de juny al municipi d’Olèrdola s’han registrat 7 casos positius de COVID-19 i 98 de sospitosos. Respecte fa just un mes, amb dades de l’11 de maig, només s’ha registrat un cas positiu més, passant dels 6 casos de llavors als 7 confirmats ara. El registre de casos sospitosos sí que ha tingut un increment apreciable: s’ha passat dels 44 sospitosos de fa un mes als 98 d’aquest 10 de juny.

Les dades s’obtenen dels  mapes interactius de casos per municipis i per  demarcacions sanitàries que elabora el Departament de Salut i que mostren el nombre de casos acumulats -des de l'inici de la pandèmia fins la data de l'última actualització de les dades- assenyalant la xifra de persones que han donat positiu després de realitzar una prova diagnòstica de PCR o un test ràpid.

 Els casos positius acumulats són aquells que han donat positiu en alguna prova diagnòstica de PCR o una prova de test ràpid, mentre que els casos sospitosos acumulats corresponen a persones que en algun moment han presentat símptomes i un professional sanitari els ha classificat com a possible cas, però no tenen una prova diagnòstica PCR o test ràpid amb resultat positiu. Tots ells són casos activats pel servei de vigilància epidemiològica.

 Les dades que es mostren són aquelles que s'ha pogut identificar la seva zona de residència segons consta en la targeta sanitària. Per mantenir la privacitat de les dades, només es mostren els municipis amb més de 200 habitants.

 La informació que es visualitza prové del registre RSAcovid19 del Departament de Salut i s'actualitza diverses vegades al dia.

Document Actions