Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els olerdolencs Adrià Pérez i Raquel Rigual s’han proclamat campions comarcals de cros

Tots dos són de l'escola Circell i han estat els més regulars de la categoria aleví en les 5 curses del campionat
Adrià Pérez i Raquel Rigual
Adrià Pérez i Raquel Rigual

dimarts 17 desembre 2013

Des de diumenge, Olèrdola compta amb dos campions comarcals de cros en categoria aleví. Són l’Adrià Pérez Acedo i la Raquel Rigual, alumnes de l’escola Circell de Moja. En la darrera cursa del campionat de cros escolar del Jespe 2013-14, celebrada aquest diumenge a Vilobí, tots dos certificaven que han estat els més regulars en el conjunt de les cinc proves realitzades.

L’Adrià Pérez ha guanyat tres de les cinc proves: a La Múnia, el Pla del Penedès i en el cros de Sant Elies a Vilafranca. Va classificar-se tercer a els Monjos i diumenge a Vilobí va creuar la línea d’arribada en segona posició. Amb aquests resultats ha acumulat 135 punts, proclamant-se guanyador amb molta autoritat.

Raquel Rigual tampoc ha baixat del podi en les cinc proves realitzades. Va classificar-se en tercera posició a els Monjos i Vilobí i assolia el segon lloc a La Múnia, el Pla del Penedès i en el cros de Sant Elies a Vilafranca. Amb 120 punts, la seva ha estat una vinctòria clara però més ajustada que la de l’Adrià. Es dóna el cas que l’Adrià Pérez i la Raquel Rigual eren els dos únics representants d’Olèrdola en aquesta categoria.

Document Actions