Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aeròbic, Rítmica i Grup de Joves assoleixen recaptar 742 euros per La Marató de TV3

Dissabte a la tarda les tres entitats reunien a 250 persones en una exhibició gimnàstica i una xocolatada
L'exhibició va incloure un ball conjunt dels dos clubs
L'exhibició va incloure un ball conjunt dels dos clubs

dilluns 17 desembre 2012


 

 

La Marató de TV3 ha estat una immillorable raó per a que tres entitats d’Olèrdola sumessin esforços i organitzessin una activitat conjunta a favor d’aquesta iniciativa solidària. El Club Gimnàstica Aeròbica d’Olèrdola, el Club Rítmica Olèrdola i el Grup de Joves de Moja organitzaven dissabte a la tarda, al Local Nou de Moja, una exhibició gimnàstica que va finalitzar amb una xocolatada. L’activitat va ser seguida per prop de 250 persones que van poder gaudir del treball de les gimnastes, del berenar i de la satisfacció d’haver contribuït a La Marató. Gràcies a la suma de la recaptació obtinguda per les entrades, que tenien un preu de 2 euros, afegida a la quantitat de les aportacions voluntàries dels assistents, es van poder aconseguir 742 euros.

Cristina Badell, membre del Grup de Joves, expressava que l’èxit de l’activitat ja permet anticipar que l’any que ve intentaran mantenir aquest treball conjunt en  motiu de La Marató. (àudio)

Un dels moments més significatius de l’exhibició va ser el ball conjunt que van compartir integrants dels dos clubs de gimnàstica. Mari Carme Villanueva, presidenta del Club Rítmica Olèrdola, subratllava que amb actes com aquests Olèrdola tornava a demostrar que és un municipi solidari. El Rítmica també ha expressat la seva satisfacció pels positius resultats d’aquest treball compartit.(àudio)

Per a les gimnastes suposa una motivació afegida poder mostrar el seu treball davant del poble. Així ho indica Dolors Rovirosa, presidenta de l’Aeròbic d’Olèrdola.(àudio)

L’exhibició de dissabte també va ser un molt bon aparador pels dos clubs per a mostrar al municipi l’elevat nivell que han assolit. Les dues entitats coincidien en valorar que això no era fruit de la casualitat, sinó de la dedicació entusiasta de gimnastes i preparadores. D’entrenaments, els clubs en fan cada tarda. L’Aeròbic al gimnàs de l’escola Circell de Moja i el Rítmica al local social Rossend Montané de Sant Miquel.

Escolta les entrevistes a Cristina Badell, Mari Carme Villanueva i Dolors Rovirosa, clicant aquí

Document Actions