Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aigües de Vilafranca assumirà la gestió de l’aigua de Daltmar a partir de gener

L’acord garanteix que les mateixes tarifes seran aplicades a tot el municipi

dijous 27 novembre 2014

La companyia Aigües de Vilafranca és l’empresa pública que s’encarrega de la gestió del subministrament d’aigua a tot el municipi d’Olèrdola, llevat de Daltmar. Això serà així fins gener. Amb l’inici del 2015, l’empresa també assumirà el manteniment de la xarxa d’aigua d’aquest nucli del municipi, tal i com estableix un conveni signat la setmana passada i que vincula a l’empresa, l’Ajuntament d’Olèrdola i la Junta de Compensació de Daltmar.

Eva Ruiz, regidora d’urbanitzacions de l’Ajuntament d’Olèrdola, destacava que l’acord garanteix que les mateixes tarifes seran aplicades a tot el municipi.(àudio)

La gestió privada del subministrament d’aigua a Daltmar era assumida per l’empresa SOREA, que ha complert aquesta funció des de fa prop de 12 anys. Amb el canvi, l’urbanització preveu estalviar-se els prop de 25.000 euros anuals de subministrament elèctric que comportava el manteniment del pou per part de la Junta de Compensació.(àudio)

Eva Ruiz subratlla que amb el conveni signat s’assoleix una històrica aspiració de Daltmar. La presència de l’Ajuntament ha fet possible que s’arribés a l’acord amb Aigües de Vilafranca, garantint que les mateixes prestacions arribin a tot el municipi en un servei tan bàsic com és el del subministrament d’aigua.(àudio)

Després de la signatura d’aquest conveni, properament l’Ajuntament d’Olèrdola preveu formalitzar un acord amb ATLL, l’empresa subministradora de l’aigua, per a donar llum verda a l’ús del nou dipòsit d’aigua de Daltmar.

Escolta l'entrevista a Eva Ruiz, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí (1) i aquí(2)

Document Actions