Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aina Cornellà, del Judo Olèrdola, guanya a Vigo la Super Copa d’Espanya en categoria cadet

La primera competició de la temporada demostra el bon moment del club d’Olèrdola

dilluns 19 octubre 2015

Aina Cornellà, del Judo Olèrdola, s’ha proclamat guanyadora de la Super Copa d’Espanya. La competició tenia lloc a Vigo, el passat 10 d’octubre, i va comptar amb cinc judoques més del club del municipi que també van oferir una molt bona imatge.

Aina Cornellà va superar amb molta solvència quatre combats per a obtenir el triomf, incloent competidores convidades de Portugal i Alemanya. Roser Iborra va assolir una meritòria cinquena posició. També hi van participar Darrel Lázaro, Marc Lázaro, Noelia Saborido i Daniel Guitérrez que, malgrat no assolir els resultats esperats, van competir a un nivell rellevant.

L’entrenador del Judo Olèrdola, Juanjo Ferré, destacava que la Super Copa és una competició exigent i posava l’accent en el gran paper d’Aina Cornellà.(àudio)

Cornellà ha estat 5a de l’estat en cadet, una categoria que encara té aquesta temporada. Superar aquest registre és un objectiu que té a l’abast aquesta judoca olerdolenca de gran potencial.(àudio)

El Judo Olèrdola reuneix a judoques des dels 3 als 42 anys. El principal propòsit és el de divertir-se i els que volen competir reben preparació adequada pel club.(àudio)

El Judo Olèrdola entrena els dilluns, dimecres i divendres al Local Nou de Moja, en horari de dos quarts de 5 de la tarda a dos quarts de 9 del vespre. A Sant Pere Molanta aquest curs han començat una activitat extraescolar. Entre les properes sortides del club per competir, hi ha la planificada el proper 1 de novembre a Avilés, en una nova Super Copa d’Espanya que reunirà a judoques de categories infatil i cadet.

Escolta l'entrevista a Juanjo Ferré, realitzada per Armand Beneyto pel programa "El balcó de les entitats" de Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions