Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aina Cornellà, del Judo Olèrdola, s’ha proclamat campiona de Catalunya en categoria infantil

Laia Flix i Daniel Romero han obtingut els subcampionats
Darrel Lázaro, Laia Flix, Juanjo Farré(entrenador), Daniel Romero i Aina Cornellà
Darrel Lázaro, Laia Flix, Juanjo Farré(entrenador), Daniel Romero i Aina Cornellà

dilluns 29 abril 2013

El Judo Olèrdola ha assolit uns resultats magnífics en els campionats de Catalunya de categoria infantil. Les competicions, celebrades el dissabte 20 d’abril a Santa Sussana, han comportat que el club del municipi compti amb una campiona de Catalunya i amb dos subcampions.

Aina Cornellà es feia amb el triomf en la seva categoria. Daniel Romero i Laia Flix obtenien el subcampionat; mentre que el quart membre del club que prenia part en el campionat, Darrell Lázaro, no va poder superar la primera ronda.

Aina Cornellà, amb només 12 anys, ja es prepara per a participar en els campionats d’Espanya sub 15 que s’han de celebrar a Vigo el cap de setmana del 18 i 19 de maig. A Santa Sussana, va obtenir el campionat després de superar quatre combats. La final va ser molt disputada i va acabar obtenint el títol perquè la seva oponent va quedar eliminada per penalitzacions.(àudio)

Aina Cornellà fa 7 anys que practica aquest esport al Judo Olèrdola. Ho fa perquè li agrada molt i recomana que , qui ho desitgi, ho provi en les sessions d’entrenament que es fan els dilluns, dimecres i divendres a la tarda al Local Nou.(àudio)

Sap que s’ha de preparar molt, però Aina Cornellà no renuncia a res i s’ha fixat com a objectiu poder participar en uns jocs olímpics.(àudio)

La mateixa Aina Cornellà es defineix com una judoca hiperactiva, orgullosa i molt nerviosa. A més d’aquests qualificatius que es diu de si mateixa, cal destacar que és una esportista de gran projecció. De moment, la seva aportació en el campionat d’Espanya, integrant la delegació de la Federació Catalana de Judo, se la pren com a una oportunitat per aprendre.

Escolta l'entrevista a Aina Cornellà, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions