Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aina Cornellà guanya l'or en la Copa d’Espanya cadet de judo

Fins a Alacant es van desplaçar 2 judoques de la categoria cadet i 3 Infantils, amb una medalla d’or i dues de bronze

dimecres 15 febrer 2017

Aquest cap de setmana els infantils i cadets del Club Judo Olèrdola han participat a la Copa d'Espanya d'Alacant. Els cadets van competir dissabte. L'Aina Cornellà va guanyar tots els combats proclamant-se campiona d'aquesta competició i en Marc Lázaro va quedar 7è en guanyar tres dels seus 5 combats.

La Irene Romero, en Nil Colomer i l'Eloi Llosas en infantil van competir diumenge. La Irene i l'Eloi van aconseguir el bronze, la Irene en perdre un únic combat que la posava directa al que decidia la tercera posició i l'Eloi guanyant dos combats de repesca i la final del bronze. En Nil, malauradament, no es va  poder classificar.

El regidor d'esports de l'ajuntament d'Olèrdola, Pere Sadurní, ha felicitat a tots els esportistes del club que van competir i ha indicat que "des de l' Ajuntament estem molt contents dels èxits dels nostres esportistes, i que portin el nom del nostre municipi arreu del país i l' Estat".

Aquest dimecres al programa Canal Esportiu de Canal 20-Ràdio Olèrdola s'estrevistava a l'Aina Cornellà. Pots escoltar l'entrevista clicant aquí

Document Actions