Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aina Cornellà revalida el títol de campiona de Catalunya de judo en categoria infantil

Ara prepara els campionats d’Espanya, que es disputaran a Leganés els propers dies 17 i 18 de maig
Aina Cornellà es feia amb el títol dissabte a Sentmenat

dijous 20 març 2014

Aina Cornellà, del Judo Olèrdola, ha revalidat el títol de campiona de Catalunya en categoria infantil. Aquesta judoca de 13 anys d’edat va fer bons els pronòstics i es va acabar imposant en el campionat, celebrat aquest dissabte a Sentmenat. La mateixa Aina Cornellà explica que va ser la millor d’una lligueta de quatre. El primer combat va ser el més difícil i després va poder defensar el títol amb autoritat. Cornellà reconeix que el triomf no ha estat una sorpresa i també destaca el suport que va obtenir dels seus companys i entrenador.(àudio)judo.jpg

L’objectiu ara d’Aina Cornellà és obtenir medalla en el campionat d’Espanya que se celebrarà els dies 17 i 18 de maig a Leganés. Per això ha intensificat la seva preparació, ampliant l’horari dels seus entrenaments els tres dies a la setmana d’activitat del Judo Olèrdola al Local Nou de Moja, els dilluns, dimecres i divendres.(àudio)

Aina Cornellà fa 7 anys que practica aquest esport i és cinturó marró. Va començar seguint l’exemple d’una amiga i ara ella recomana als infants que ho provin. Només cal que es passin pel Local Nou de Moja una de les tres tardes de la setmana que el Judo fa entrenaments.(àudio)

En els campionats de Catalunya infantil i cadet fet a Sentmenat hi van participar altres cinc judoques del Judo Olèrdola. Laixa Flix es va fer amb el cinquè lloc en categoria cadet. Darrell Lázaro no es va poder classificar; Roger Gutiérrez només va poder guanyar el primer combat i Daniel Romero va assolir un meritori cinquè lloc. En infantils, Marc Lázaro va guanyar el primer dels seus dos combats.

Escolta l'entrevista a Aina Cornellà, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí