Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ajornat el taller de ratpenats que s’havia programat aquest dissabte a Sant Miquel d’Olèrdola

L’ajornament es fa en aplicació de la resolució de la Generalitat de suspendre activitats comunitàries als centres cívics

dimecres 21 octubre 2020

 

L’Ajuntament d’Olèrdola ha decidit ajornar la celebració del taller de ratpenats que s’havia programat aquest dissabte a la tarda, al Local Social Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola, sota la dinamització del reconegut investigador Jordi Serra. L’activitat era una de les propostes del programa Viu el Parc i es preveu oferir properament, en una data que es comunicarà amb antelació a través dels mitjans d’informació municipals.

L’ajornament del taller respon a la resolució de la Generalitat que decreta la suspensió d’activitats comunitàries als centres cívics, i per extensió als locals municipals. En aplicació d’aquesta ordre de la Generalitat, aquest dimarts s’ha signat un decret d’alcaldia recordant la suspensió fins a nou avís de tallers i activitats de les entitats d’Olèrdola als locals municipals, excepte aquelles socioeducatives o d’educació en el lleure infantil, així com l’activitat realitzada per clubs esportius que practiquen l’esport de base .

Document Actions