Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ajuntament i Àrea de Cultura treballen en una proposta d’arranjament de la piscina de Can Trabal

A partir de setembre es preveu tractar-ho amb els veïns i contemplaria ampliar funcions de l’Àrea de Cultura

dimecres 06 agost 2014

En els darrers anys, durant l’estiu, la situació de la piscina és un dels comentaris més freqüents dels veïns de Can Trabal a l’hora referir-se a l’estat dels equipaments d’aquest nucli del municipi. Fa cinc anys que la instal·lació no està oberta al públic a causa d’una avaria d’envergadura. L’absència d’una Junta de Compensació activa i les limitacions legals establertes per a fer inversions en nuclis que no han acabat el seu procés d’urbanització, són dos dels factors que explicarien que la piscina segueixi tancada, segons s’ha assenyalat en diferents ocasions per part del govern municipal. Per revertir aquest estat de coses, l’Ajuntament d’Olèrdola i l’Àrea de Cultura de Can Trabal estan valorant conjuntament fórmules per a que la piscina es pugui arranjar. El propòsit genèric és el de poder cobrir el buit existent ara per la inacció de la Junta de Compensació.

Es parteix de que l’Àrea de Cultura podria assumir noves responsabilitats i variar les seves funcions. La presidenta d’aquesta entitat, Imma Rodríguez, confirmava que s’està treballant en l’elaboració d’una proposta que es presentaria als veïns a partir de setembre. Rodríguez es mostrava prudent i destacava que havien de ser els veïns els qui acabessin de valorar si es tirava endavant.(àudio)

El regidor d’urbanisme de l’Ajuntament d’Olèrdola, Juanma Samblàs, recordava que l’Àrea de Cultura de Can Trabal està ben activa i assenyalava que els veïns , des de fa molt de temps, demanen que s’obri la piscina.(àudio)

Samblás apuntava que s’està valorant que l’Àrea de Cultura canviï els seus estatuts per passar a ser una societat i amb les quotes dels veïns poder fer front a inversions com les de la reparació de la piscina.(àudio)

Els contactes que es puguin mantenir a partir de setembre també seran aprofitats per l’Àrea de Cultura per a fer una crida als veïns a implicar-se en l’entitat per així garantir que en aquest nucli es puguin continuar programant actes.

 

Document Actions