Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Al bar del Local Nou de Moja s’exposa una mostra fotogràfica de Pep Casadevall

Va guanyar la 1a convocatòria feta per l’Associació Fotogràfica de Moja en motiu de les Festes de Sant Macari

dilluns 22 gener 2018

Al bar del Local Nou de Moja es pot veure des d’aquest cap de setmana una exposició fotogràfica d’obres de Pep Casadevall. La mostra va ser la proposta guanyadora d’una convocatòria realitzada per l’Associació Fotogràfica de Moja(AFM), que va realitzar una crida entre els seus associats per a poder triar l’exposició individual que es mostraria coincidint amb les Festes de Sant Macari. Ignasi Blanca, president de l’AFM, explicava que en aquesta ocasió l’exposició és individual i no col·lectiva de l’entitat, com sí passa amb la mostra que organitzen en motiu de la Festa Major d’estiu. (àudio)

La convocatòria es va realitzar amb poc marge de temps per a que els associats preparessin les seves propostes. Malgrat això, la resposta va ser positiva i l’entitat es planteja poder mantenir aquesta crida per a triar una exposició individual com a mínim una vegada a l’any.(àudio)

L’AFM és una entitat molt dinàmica que s’ha consolidat entre els aficionats a la fotografia perquè és un instrument útil per a ampliar i intercanviar coneixements. Actualment la formen una setantena d’associats i la seva activitat de cursos i sortides és constant. Gràcies al nou sistema d’atorgament de subvencions a les entitats, la realització de molts projectes ha suposat per a l’AFM un increment del suport econòmic que rep de l’Ajuntament d’Olèrdola.(àudio)

L’exposició de Pep Casadevall es podrà veure al bar del Local Nou de Moja més enllà de les Festes de Sant Macari, durant un període encara pendent de determinar.

Escolta l'entrevista a Ignasi Blanca, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions