Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Al Clot de Moja es construeix una nova instal·lació esportiva que acollirà 8 pistes de pàdel

L'empresa privada que promou la construcció d’aquest club de pàdel ha iniciat aquesta setmana els treballs
Els treballs ja han començat aquesta setmana
Els treballs ja han començat aquesta setmana

dimarts 09 abril 2013

 

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Olèrdola ha concedit llicència ambiental i llicència d’obres a l’empresa Pàdel Center Penedès SL per a que pugui construir al municipi un club de pàdel. En una parcel·la de 4.000 metres quadrats, el nou equipament esportiu es construirà al carrer Sumoi del polígon del Clot de Moja i inclourà 8 pistes de pàdel, una pista més d’entrenament  i un local social que acollirà recepció, bar, terrassa, oficines, zona infantil i vestidors. Anna Rovira, arquitecta de l’Ajuntament d’Olèrdola, confirmava alguns d’aquests trets essencials del projecte.(àudio)

La voluntat dels promotors és la de construir ben aviat aquest  nou equipament. Consideren que a la comarca hi ha demanda per a posar en funcionament un club de pàdel que pugui ser seu de campionats d’aquest esport, que cada vegada està guanyant més practicants. Tot apunta que el club podria obrir les seves portes dins d’aquest 2013.(àudio)

La confirmació d’una inversió privada d’aquest tipus és una notícia excepcional en els darrers mesos, marcats per la recessió econòmica i el tancament d’activitats, no només a Olèrdola sinó en el conjunt de la comarca. (àudio)

La llicència ambiental i la d’obres s’ha concedit en la Junta de Govern Local d’aquest dilluns.

Escolta l'entrevista a Anna Rovira, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions