Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Albert Villegas diverteix en el pregó de la Festa Major de Sant Miquel recreant la seva infantesa

El pregó es va poder seguir després d’un espectacular piromusical, divendres a la nit

dilluns 09 octubre 2017

Després d’un espectacular piromusical, que va sorprendre per la seva acurada execució i durada, el públic que divendres a la nit omplia el local social Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola es va divertir amb el pregó de la Festa Major, ofert per Albert Villegas.

El seu va ser un pregó en format monòleg d’humor. Va recollir rialles en tot moment  i va incloure alguns instants hilarants . El fill de la mestra va rememorar com abans a Sant Miquel hi havia escola i estava situada a l’edifici de l’Ajuntament. Per a ell, anar a escola suposava només creuar una porta, moment en què la seva mare passava a ser la senyoreta.  Els jocs al pati, les anades a la piscina o la primera borratxera van ser episodis que van ser recreats amb comicitat durant el pregó. Les primeres paraules les va dedicar Villegas a rebutjar les càrregues policials de l’1 d’octubre, moment en què va arrencar un fort aplaudiment de complicitat de l’auditori.

Un dels seus missatges va ser destacar la importància de les festes per a crear experiències compartides entre els veïns.

Escolta íntegre el pregó d’Albert Villegas, ofert en diferit per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Escolta les entrevistes en acabar el pregó, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola,  a Albert Villegas i a Yolanda Rosich, membre de la comissió organitzadora

Document Actions