Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Albert Villegas repassarà amb humor la seva infantesa a Sant Miquel en el pregó de la FM

Anuncia que prepara un pregó àgil i distès que també incorporarà màgia

divendres 06 octubre 2017

Després del castell de focs, que culminarà  amb l’entrada de la imatge de Sant Miquel a la seu de l’ajuntament, la Festa Major de Sant Miquel continuarà aquest divendres  a la nit amb el pregó que oferirà Albert Villegas Delgado. Serà cap a dos quarts de dotze de la nit, a l’interior del local social Rossend Montané.

De 47 anys d’edat i vigilant de seguretat de professió, Villegas és molt conegut a Sant Miquel. Fill de la mestra del poble, va viure a Sant Miquel des dels 3 anys. Els prohibitius preus dels habitatges al poble, el van obligar a establir la seva residència fora de Sant Miquel, com tants d’altres miquelencs  de la seva generació. Però no ha deixat mai d’estar en contacte amb el poble. Va formar part de la Comissió de Festes, va ser membre del grup de teatre l’Arrel i és soci de la Societat La Lleialtat. Bromista i positiu, en el seu pregó repassarà amb humor la seva infantesa a Sant Miquel i algun episodi de joventut .(àudio)

Una de les seves aficions és la màgia. I en el pregó es podrà comprovar com n’és d’hàbil Villegas en aquest àmbit.(àudio)

El pregoner lamenta que la Societat hagi renunciat a assumir l’organització d’actes lúdics al poble i espera que la situació es pugui redreçar. Amb tot, sempre s’havia mostrat convençut que la Festa Major no es deixaria perdre i s’acabaria organitzant.(àudio)

Albert Villegas encara estava ultimant el contingut del pregó aquest dijous a la tarda. El tenia enllestit, amb una durada de prop de 10 minuts. Però la comissió organitzadora en saber que el pregó tenia aquesta extensió, li va demanar que l’allargués.

Escolta l’entrevista a Albert Villegas, realitzada per  Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions